Breakfast & Learn

Storasyster arrangerar sitt andra Breakfast and Learn

Ett möte med utsattheten är temat på morgonens panelsamtal mellan Linda Jonsson, Malin Jenstav och Emma Noblet-Sidwall.

Storasysters uppskattade Breakfast and Learn, en nätverksfrukost vars syfte är att belysa och sprida kunskap om sexuellt våld, har under morgonen arrangerats för andra gången. Morgonens event tog plats i Stockholms Auktionsverks lokaler, med temat Ett möte med utsattheten.

På scenen höll Storasysters generalsekreterare Cecilia Bödker Pedersen ett panelsamtal mellan Linda Jonsson, socionom och docent i socialt arbete på Marie Cederschiöld högskola, Malin Jenstav, doktorand vid institutionen för socialvetenskap på Marie Cederschiöld Högskola och Emma Noblet-Sidwall, volontär hos Storasyster.

Storasysters insamlingsansvarig Åsa Hultman ser positivt på morgonens Breakfast & Learn.
Den här typen av event är oerhört viktiga för Storasyster av flera skäl. Dels skapar vi en plattform där vi kan sprida kunskap och medvetenhet om sexuellt våld och dess konsekvenser, och genom att samla människor som vi gjort här idag kan vi öppna för fler diskussioner. Dessutom bygger vi starkare nätverk genom dessa event och slutligen ger tillfällen som dessa oss en möjlighet att tacka alla som stödjer vårt arbete. Oavsett om det handlar om våra viktiga volontärer, donatorer eller dom som sprider budskapet vidare. Varje liten insats gör en enorm skillnad, säger Åsa Hultman.

Varmt tack till Stockholms Auktionsverk som lät oss arrangera höstens Breakfast & Learn i era vackra lokaler.