Bli medlem

Vill du vara med och skapa ett jämställt samhälle fritt från sexuellt våld?

Som medlem i föreningen Storasyster bidrar du till att vi kan stötta vår målgrupp och utveckla vår verksamhet. Storasyster är en ideell förening som är helt beroende av finansiellt stöd från privatpersoner, företag och bidragsgivare. Ett litet bidrag till oss ger stor effekt. Därför gör ditt medlemskap skillnad. 

Som medlem får du ta del av vårt nyhetsbrev som skickas ut varannan månad och du har alltid förtur vid evenemang och andra aktiviteter inom verksamheten. Du har även rösträtt vid vårt årsmöte, som är föreningens högsta beslutande organ.

Storasyster tillämpar en differentierad medlemsavgift från 50 kr/år och uppåt. Detta innebär att du kan bli medlem för 50 kronor, men du kan själv välja att betala en högre medlemsavgift om du vill stötta vårt arbete med ett högre belopp. Medlemskapet gäller ett kalenderår, 1 januari till 31 december. Från 1:a oktober kan du teckna medlemskap för nästkommande år, och sista kvartalet på innevarande år inräknas då i medlemskapet för nästkommande år. Du får en påminnelse om att förlänga ditt medlemskap i god tid innan årsskiftet.

Bli medlem

Engagera dig för ett jämställt samhälle fritt från sexuellt våld – bli medlem i Storasyster.

Fler sätt att stödja

Bli månadsgivare

Ge en engångsgåva

Skänk din aktieutdelning

Testamentera till oss

Ge bort en gåva i present

Ge en minnesgåva vid begravning

Handla i vår webbshop

Kontakta oss så berättar vi mer

Linnéa Hall

Linnéa Hall

079 075 95 09