Facebook live med Märta Stenevi (MP)

Den 10 maj klockan 12.00-12.30 bjuder Storasyster in till Facebook live med Miljöpartiets språkrör och jämställdhetsminister Märta Stenevi.

Bild Märta Stenevi

Den 10 maj klockan 12.00-12.30 bjuder Storasyster in till Facebook live med Miljöpartiets språkrör och jämställdhetsminister Märta Stenevi med utgångspunkten “Tänk dig ett samhälle fritt från sexuella övergrepp”.

Idag utsätts var tredje ung kvinna i Sverige för sexuella övergrepp och det sexuella våldets konsekvenser är enorma, både för samhället och den enskilda individen. Mäns och killars sexuella våld mot kvinnor och tjejer är ett högst angeläget problem och en fråga som behöver prioriteras i det politiska arbetet. Därför anordnar Storasyster livesamtal under våren med flera av Sveriges partiledare för att diskutera hur vi kan arbeta för att skapa ett jämställt samhälle fritt från sexuellt våld. Den 10 maj möter Storasyster Märta Stenevi (MP).

DATUM: 10 maj 2021

TID: 12.00-12.30

PLATS: Facebook live på Storasysters Facebook-sida.

MEDVERKANDE: Cecilia Bödker Pedersen, generalsekreterare Storasyster och Märta Stenevi, språkrör Miljöpartiet och jämställdhetsminister.

Eventet är gratis och ingen anmälan krävs.

Varmt välkomna!

10 maj (Avslutat event)

Facebook live med Märta Stenevi (MP)

12:00 – 12:30 Facebook live