Breakfast & Learn

Sexuellt våld online var morgonens tema

Samtal om Storasyster som organisation, föreläsning om sexuellt våld online och Storasysters vän Thomas Hanzon tog plats på scen.

Under torsdagsmorgonen 7 mars öppnades dörrarna till Sturehof och Storasysters allra första Breakfast and Learn. Det blev en härlig nätverksfrukost i avslappnad miljö, samtidigt som deltagarna fick ta del av värdefull kunskap om Storasyster som organisationen och vårt arbete för ett jämställt samhälle fritt från sexuellt våld.

På scenen befann sig Storasysters generalsekreterare Cecilia Bödker Pedersen, tillsammans med organisationens Åsa Hultman och Sofie Karlsson. Även Storasyster vän, tillika Dramatenskådespelaren, Thomas Hanzon var på plats och intervjuades om sitt engagemang i frågan sexuellt våld.
– Vilken fin och viktig morgon på Sturehof. Vi är så glada för våra företagspartners som deltog i evenemanget och den goda relation vi har. Det är också fint att se många nya ansikten i rummet. Vi behöver bli fler som står upp mot det sexuella våldet, säger Cecilia Bödker Pedersen.

Temat för dagens Breakfast & Learn var sexuellt våld online. Deltagarna fick höra Storasysters utbildningsansvarig Sofie Karlsson berätta om organisationens pågående projekt att kartlägga kunskap och attityder kring sexuellt våld online samt vilka konsekvenser våldet har för utsattas liv och mående.

Varmt tack till Sturehof och PG Nilsson för att vi fick arrangera detta i era fina lokaler.

Thomas Hanzon, Cecilia Bödker Pedersen och Sofie Karlsson på scen under Storasyster Breakfast & Learn
Kollage av talare under storasysters Breakfast & Learn
Storasysters utbildningsansvarig på scen under Breakfast & Learn
Kollage av gäster kring runda bord under Storasysters Breakfast & Learn
Thomas Hanzon och Cecilia Bödker Pedersen på scen under Storasyster Breakfast & Learn
Bild på Sturehofs entré, taken utifrån