Tänk dig en påsk fri från sexuellt våld.

Det gör vi.

Ge bort ett digitalt påskägg

Övergrepp sker överallt, hela tiden. Påsken är inget undantag utan kan snarare innebära en ökad utsatthet när utsatta tvingas spendera mer tid med förövaren. Vi vill därför uppmana dig att ge bort ett digitalt påskägg i år – för en påsk som inte förknippas med våld.

Gåvobeviset finns att ladda ner på den sida du kommer till efter att du har genomfört din betalning nedan.

1 av 4 unga kvinnor har utsatts för sexuella övergrepp

Ofta med stora konsekvenser i sina liv. Storasyster är experter på att ge stöd och arbeta kunskapshöjande för ett jämställt samhälle fritt från sexuellt våld. Vi vet att det går att förändra.

Du kan vara med och skapa förändring. Ge ett digitalt påskägg som gör skillnad.

Vad bidrar din gåva till?

“Jag trodde aldrig när jag tog kontakt första gången att jag skulle vara där jag är idag. Jag är tacksam för min samtalskontakt som gett mig så mycket i våra samtal. Jag bär med mig våra samtal och de verktyg jag fått och jag känner mig för första gången trygg i mig själv och hoppfull inför framtiden.”

Genom att stödja Storasysters arbete är du med och bidrar till att fler personer som har blivit utsatta för sexuella övergrepp får stöd. Du gör det möjligt för oss att bedriva och utveckla vår verksamhet, för ett jämställt samhälle fritt från sexuellt våld.

Storasyster har 90-konto vilket innebär att vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.